AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm çubuğu dikmek

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek yapılan işte geriye düşüleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yüksek moralli olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalettir.

Kahve falında asma çubuğu dikmek rızık ve kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine yorulur.

Kahve falında çubuk demir görmek büyük zararlardan kurtulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın çubuk görmek canının sağ olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu çubuk görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sopa çubuk görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, düşünceli ve dalgın olacağına delalettir.

Kahve falında demir çubuk görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çubuk yemek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir