AnaSayfa / Genel / Kahve falında metal çubuk görmek

Kahve falında metal çubuk görmek

Kahve falında metal çubuk görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işaret eder.

Kahve falında metal çubuk gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Kahve falında metal çubuk görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurma çubuğu görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında asma çubuğu dikmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, zenginlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında susamlı çubuk yemek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde çubuk görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına delalet eder.

Kahve falında uzun çubuk görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, yeni bir eve taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çubuk demir görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek güzel bir hayat süreceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir