AnaSayfa / Genel / Kahve falında avukatlık cübbesi giymek

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kazançların artacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, sevgisinin artacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avukat cübbesi giymek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet eder.

Kahve falında cübbeli avukat görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avukat bürosu görmek borçlarının biteceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bayan avukat görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü avukat görmek sıkıntıların sona ereceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avukat olmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında avukatla telefonda konuşmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir