AnaSayfa / Genel / Kahve falında coşkun akan su görmek

Kahve falında coşkun akan su görmek

Kahve falında coşkun akan su görmek ekmeğine leke süreceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında coşkun akan su gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Kahve falında coşkun akan su görmek pek çok olumlu gelişmelere, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyu durdurmak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, daha çok dünya malı edineceğine alamet eder.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan akan su görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suyu kesmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan akan su görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir