AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan akan su görmek

Kahve falında tavandan akan su görmek

Kahve falında tavandan akan su görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında tavandan akan su gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Kahve falında tavandan akan su görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavanı akan ev görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan tavan görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan su akmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek günaha gireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine inanılır.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan su sızdığını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir