AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü çorba pişirmek

Kahve falında sütlü çorba pişirmek

Kahve falında sütlü çorba pişirmek daha fazla gelire kavuşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü çorba içmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sütlü çorba görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve pişirmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı pişirmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sütlü ekmek görmek sıhhat ve moral bulacağına, büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sütlü kahve içtiğini görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü börek yapmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir