AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba karıştırmak

Kahve falında çorba karıştırmak

Kahve falında çorba karıştırmak hayırlı bir döneme girileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba karıştırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında çorba karıştırmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çorba karıştırdığını görmek şeref ve rütbeye, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının eşyalarını karıştırmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında günleri karıştırmak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, adaletin geleceğine delalettir.

Kahve falında kulağını karıştırmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı karıştırmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında dişini karıştırmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir