AnaSayfa / Genel / Kahve falında günleri karıştırmak

Kahve falında günleri karıştırmak

Kahve falında günleri karıştırmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında günleri karıştırmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Kahve falında günleri karıştırmak hakkını yedirtmeyeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sayılı gün görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında gün batımını görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında günleri saymak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her gün aynı insanı görmek kişinin şansının artacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında birini her gün görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir