AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba karıştırdığını görmek

Kahve falında çorba karıştırdığını görmek

Kahve falında çorba karıştırdığını görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çalışmalarının beğenileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorba karıştırdığını gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında çorba karıştırmak patron koltuğunda oturacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çorba karıştırdığını görmek rızkın genişleyeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında karışmış saç görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında cep karıştırmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana karıştırmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında karışla ölçmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir