AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini karıştırmak

Kahve falında dişini karıştırmak

Kahve falında dişini karıştırmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişini karıştırmak gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında dişini karıştırmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurt karıştırmak sözleri tutulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında çöp kutusu karıştırmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet karıştırmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday karıştırdığını görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hem dua alacağına yorulur.

Kahve falında süte su karıştırmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir