AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını karıştırmak

Kahve falında kulağını karıştırmak

Kahve falında kulağını karıştırmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kulağını karıştırmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında kulağını karıştırmak fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak karıştırmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç karıştırmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çimento karıştırmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işaret etmektedir.

Kahve falında çamur karıştırmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kum karıştırmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir