AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eşyalarını karıştırmak

Kahve falında başkasının eşyalarını karıştırmak

Kahve falında başkasının eşyalarını karıştırmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının eşyalarını karıştırmak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyalarının karıştırıldığını görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşya karıştırmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının eşyalarını karıştırmak bahtın açık olmasına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında çorba karıştırdığını görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında kahve karıştırmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, dualarına karşılık alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir