AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba içmemek

Kahve falında çorba içmemek

Kahve falında çorba içmemek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında çorba içmemek gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında çorba içmemek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin çorba içtiğini görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastaya çorba içirmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüye çorba içirmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir