AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak yapacağı planların altüst olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kimseyle konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında mercimek çorbası içmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işarettir.

Kahve falında mercimek çorbası vermek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir