AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa çorba içirmek

Kahve falında çocuğa çorba içirmek

Kahve falında çocuğa çorba içirmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Kahve falında ölüye çorba içirmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya çorba içirmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorba içmemek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çorba içtiğini görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir