AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik ve çorap görmek

Kahve falında terlik ve çorap görmek

Kahve falında terlik ve çorap görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, günahlarının affedileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terlik ve çorap gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında terlik ve çorap görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ondan kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorapsız terlik giymek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında ayağına terlik giymek çok büyük hayır duası alınacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında kediye terlik atmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin terliğini giymek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yırtılmış terlik görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında yazlık terlik görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında terlik bulamamak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir