AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik giymek

Kahve falında terlik giymek

Kahve falında terlik giymek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, işlerin de hafifleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında terlik giymek gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında büyük terlik giymek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek terliği giymek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, maddi olarak zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında küçük terlik giymek iyi niyetinden uzaklaşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında parmak arası terlik giymek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ev terliği giymek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi terlik giymek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters terlik giymek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir