AnaSayfa / Genel / Kahve falında çoraplı yürümek

Kahve falında çoraplı yürümek

Kahve falında çoraplı yürümek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında çoraplı yürümek gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Kahve falında karda çorapla yürümek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çorapla yürümek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda çorapla yürümek çok eğleneceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapla çamurda yürümek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çorapla yürümek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında çoraplı yürümek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir