AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda çorapla yürümek

Kahve falında karda çorapla yürümek

Kahve falında karda çorapla yürümek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda çorapla yürümek gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında karda çorapla yürümek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında karda zor yürümek malına gelecek zarara, ana baba sözü dinlemeye yorulur.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, kazancının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş karda yürümek geleceğe olan inancını yitireceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu karda yürümek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda yürümek şansının kötüye gideceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle karda yürümek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir