AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çorapla yürümek

Kahve falında beyaz çorapla yürümek

Kahve falında beyaz çorapla yürümek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çorapla yürümek gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çorapla yürümek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorapla çamurda yürümek sahip olduklarının eksileceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda çorapla yürümek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında karda çorapla yürümek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya inanılır.

Kahve falında yolda çorapla yürümek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında sokakta çorapla yürümek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir