AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda çorapla yürümek

Kahve falında yağmurda çorapla yürümek

Kahve falında yağmurda çorapla yürümek eğlenceli günler geçireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, vefalı bir insan olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda çorapla yürümek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Kahve falında yağmurda çorapla yürümek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında çorapla yolda yürümek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında çorapsız yürümek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çorapla yürümek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta çorapla yürümek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çoraplı yürümek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Kahve falında çorapla yürümek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, dedikodu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda çorapla yürümek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir