AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek gördüyseniz:

  • Artan eleştiriler veya bazı kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çorapla çamurda yürümek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çorapla yürümek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamurda yürümek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu çorap görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu çorap giymek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorapsız yürümek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta çorapla yürümek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir