AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapla yürümek

Kahve falında çorapla yürümek

Kahve falında çorapla yürümek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapla yürümek gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında çorapsız yürümek bunun şans olacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çorapla yürümek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorapla yolda yürümek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet eder.

Kahve falında karda çorapla yürümek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapla yürümek varolan borçların yakında ödeneceğine, tatsızlık olacağına yorulur.

Kahve falında sokakta çorapla yürümek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, başarılarının tadına varacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir