AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters çorap giymek

Kahve falında ters çorap giymek

Kahve falında ters çorap giymek işte de mutlu olunacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, diplomalarının artacağına alamet eder.

Kahve falında ters çorap giymek gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ters çorap giymek hep dinç ve genç kalacağına, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapları ters giymek sorunlarını gidereceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında çorabı ters giymek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında çorap ters giymek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işarettir.

Kahve falında elbiseyi tersten giymek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters kıyafet giymek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işarettir.

Kahve falında ters kazak giymek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir