AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapla yolda yürümek

Kahve falında çorapla yolda yürümek

Kahve falında çorapla yolda yürümek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticaretinin büyüyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çorapla yolda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında çorapla yolda yürümek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda çorapla yürümek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında taşlık yolda yürümek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında düz yolda yürümek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolda yaya yürümek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir yolda yürümek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir