AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta çorapla yürümek

Kahve falında sokakta çorapla yürümek

Kahve falında sokakta çorapla yürümek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kazancının tükenmeyeceğine, onları rahat ettireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sorunlarının yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında sokakta çorapla yürümek gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Kahve falında sokakta çorapla yürümek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sabrını zorlayacağına inanılır.

Kahve falında sokakta yürüdüğünü görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir sokakta yürümek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına inanılır.

Kahve falında gece sokakta yürümek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sokaklarda yürümek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir