AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapla abdest almak

Kahve falında çorapla abdest almak

Kahve falında çorapla abdest almak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, yeni bir yol tutulacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çorapla abdest almak gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında çorapla abdest almak her şeyin iyiye doğru gideceğine, sıkılacağı bir haber almaya alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorap görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çorap görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çorap aramak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında file çorap görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında yıkanmış çorap görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ince çorap almak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir