AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap görmek

Kahve falında çorap görmek

Kahve falında çorap görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına alamet eder.

Kahve falında çorap gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Kahve falında arkadaşına çorap vermek giden birinin geri döneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize çorapla girmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çorap hediye almak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında tül çorap almak makam edineceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık çorap giymek insanlarla arasının iyi olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında çorap yakmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında küçük çorap görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir