AnaSayfa / Genel / Kahve falında file çorap görmek

Kahve falında file çorap görmek

Kahve falında file çorap görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, işlerin günden güne açılacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında file çorap gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Kahve falında file çorap görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında fileli çorap görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında file sarılmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına işaret eder.

Kahve falında file su içirmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulur.

Kahve falında voleybol filesi görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında file su vermek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında file yardım etmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında file bindiğini görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir