AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış çorap görmek

Kahve falında yıkanmış çorap görmek

Kahve falında yıkanmış çorap görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yıkanmış çorap gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında siyah ve beyaz çorap görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel çorap görmek kazancın katbekat artacağına, zenginliğe delalettir.

Kahve falında kırmızı çorap çıkarmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni çorap giydiğini görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yün çorap almak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında ince çorap almak çok rahat bir şekilde çalışacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında siyah tül çorap görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir