AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince çorap almak

Kahve falında ince çorap almak

Kahve falında ince çorap almak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, güç ve para kaybedeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince çorap almak gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ince çorap görmek işlerinin istediği gibi olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında etek ince çorap görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince çorap giymek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Kahve falında ince tül çorap görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ince çorabın kaçtığını görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, huzur ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında ince bayan çorabı görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir