AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap yakmak

Kahve falında çorap yakmak

Kahve falında çorap yakmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında çorap yakmak gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çorap yakmak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin çoraplarını çıkarmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çorap çıkartmak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Kahve falında ten rengi çorap giymek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek günden güne sorunlarının artacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında çorap unutmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çorap örmek zamandan da kar edeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek makamını garantileyeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir