AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çorap örmek

Kahve falında beyaz çorap örmek

Kahve falında beyaz çorap örmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, her zaman hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çorap örmek gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz çorap örmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap örmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işarettir.

Kahve falında siyah çorap örmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hayallerinin söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek örmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz şal örmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz dantel örmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz şapka örmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lif örmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir