AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çoraplarını çıkarmak

Kahve falında birinin çoraplarını çıkarmak

Kahve falında birinin çoraplarını çıkarmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Kahve falında birinin çoraplarını çıkarmak gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında beyaz çorap çıkarmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının çorabını çıkarmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorap çıkarmak rızkının da çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çorap çıkarmak uğranılan zararların telafi edileceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında kat kat çorap çıkarmak güç ve kudret sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birinin çoraplarını çıkarmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çorabı çıkarmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir