AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çorap çıkartmak

Kahve falında siyah çorap çıkartmak

Kahve falında siyah çorap çıkartmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, insanların afiyet bulacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çorap çıkartmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin yanında dostlukların da olması, yaşamınıza büyük bir lezzet getirecek.

Kahve falında siyah çorap çıkartmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında çorap çıkartmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, şansının kendisinden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağından çorap çıkardığını görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çorap çıkardığını görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çoraplarını çıkardığını görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine inanılır.

Kahve falında siyah kirli çorap görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, gönül kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir