AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eşyayı saklamak

Kahve falında bir eşyayı saklamak

Kahve falında bir eşyayı saklamak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında bir eşyayı saklamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Kahve falında bir eşyayı saklamak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir eşya saklamak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, başa iş açacağına tabir olunur.

Kahve falında eşya saklamak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini saklamak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para saklamak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan saklamak kolaylıklara kavuşacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında para bulup saklamak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine işarettir.

Kahve falında peynir saklamak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir