AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve saklamak

Kahve falında meyve saklamak

Kahve falında meyve saklamak hayatının zorlaşacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, nimet bolluğu yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve saklamak gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Kahve falında meyve saklamak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüleri saklamak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, iyi kısmetleri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim saklamak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran saklamak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerini saklamak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak sıkıntılı günler geçireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para saklamak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalet eder.

Kahve falında suçluyu saklamak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir