AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam öldürüp saklamak

Kahve falında adam öldürüp saklamak

Kahve falında adam öldürüp saklamak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeni olacağına rivayet eder.

Kahve falında adam öldürüp saklamak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Kahve falında adam öldürüp saklamak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında adam saklamak rahat ve huzurlu olunacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında birini öldürüp saklamak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öldürüp saklamak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birini öldürmek ve saklamak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam öldürülmesini görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında adam öldürüldüğüne şahit olmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir