AnaSayfa / Genel / Kahve falında mektup saklamak

Kahve falında mektup saklamak

Kahve falında mektup saklamak tüm sıkıntıların giderileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, can derdine düşeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mektup saklamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yaratıcı olmalısınız.

Kahve falında mektup saklamak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mektup okuduğunu görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Kahve falında bir kızdan mektup almak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye mektup vermek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında mektup yazdığını görmek işiyle nam salacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında aşk mektubu okumak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir mektup almak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir