AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin öldüğünü saklamak

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak kariyerinde atılım yapacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Kahve falında birini öldürüp saklamak çok iyi bir kariyer edineceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldürmek ve saklamak kendini bunu başaracağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öldürüp saklamak ondan şifa göreceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işarettir.

Kahve falında adam öldürüp saklamak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında muska saklamak birikiminin artacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçağı saklamak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birşeyler saklamak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir