AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık çorap giymek

Kahve falında yırtık çorap giymek

Kahve falında yırtık çorap giymek işinde büyük zaferler elde edeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kazancının iki kat artacağına, gönül gözünün açılacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, endişelerini silip atacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık çorap giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında yırtık çorap giymek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, emeklerinin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında yırtık çorap dikmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorabın yırtık olduğunu görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında çorabını yırtık görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında siyah yırtık çorap görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir