AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize çorapla girmek

Kahve falında denize çorapla girmek

Kahve falında denize çorapla girmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin ters gideceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında denize çorapla girmek gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında denize çorapla girmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorapla denize girmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle denize girmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içine girmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında anneyle denize girmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sorunlarının tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz gibi denize girmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyken denize girmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, ikinci bir şans vereceğine yorulur.

Kahve falında telefonla denize girmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir