AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına çorap vermek

Kahve falında arkadaşına çorap vermek

Kahve falında arkadaşına çorap vermek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ayrılanların kavuşacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına çorap vermek gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Kahve falında arkadaşına çorap vermek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap giymek çıkarmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tekeş çorap giymek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çorap sökmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, yepyeni biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap örmek günahlarından tövbe etmeye, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah erkek çorabı görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında desenli çorap görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine çorap giydirmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir