AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, yeniden bir araya geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında beyaz çorap giydirmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çorap giymek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz çorap giymek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir