AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kat çorap giymek

Kahve falında iki kat çorap giymek

Kahve falında iki kat çorap giymek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, işsizseniz işe gireceğinize, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kat çorap giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında iki kat çorap giymek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kat kat çorap giymek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kat kat çorap çıkarmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katlanmış çorap görmek istediklerini elde edeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet eder.

Kahve falında kat kat kıyafet giymek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kat kat kazak giymek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kat kat elbise giymek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çorap giymek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir