AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine çorap giydirmek

Kahve falında ölmüş birine çorap giydirmek

Kahve falında ölmüş birine çorap giydirmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gün sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye çorap giydirmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında çorapları ters giymek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin çorabını giymek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorapsız terlik giymek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çorap giymek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yalan söylemeye delalet eder.

Kahve falında başkasının çorabını giydiğini görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir