AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çorap giydirmek

Kahve falında mavi çorap giydirmek

Kahve falında mavi çorap giydirmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mavi çorap giydirmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, karın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çorap giydiğini görmek her şeyin gönlünce olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında mavi beyaz çorap görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi çorap almak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek karanlıkların aydınlanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi bebek çorabı görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk çorap görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir