AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap giydirdiğini görmek

Kahve falında çorap giydirdiğini görmek

Kahve falında çorap giydirdiğini görmek gelişmelerin olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, galibiyetlerinin artacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap giydirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine çorap giydirmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında değişik çorap giymek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu çorap giymek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek tek çorap giymek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, mali gücünü yitireceğine inanılır.

Kahve falında çorap ters giymek maddi olanakların artacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çorap giymek isabetli kararlar alacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir