AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçik çorap giymek

Kahve falında kaçik çorap giymek

Kahve falında kaçik çorap giymek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kaçik çorap giymek gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında kaçik çorap giymek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kaçmış çorap giymek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap kaçtığını görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorabın kaçtığını görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında çorabının kaçtığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçan çorap görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kötü yola sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince çorabın kaçtığını görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaçmış çorap görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir