AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu çorap giymek

Kahve falında çamurlu çorap giymek

Kahve falında çamurlu çorap giymek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu çorap giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Kahve falında çamurlu çorap giymek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında çorapla çamurda yürümek çok daha mutlu olunacağına, eğlenceli günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu çorap görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çorabını giymek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli çorap giymek eşiyle arasına nifak sokulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekeş çorap giymek tartışmaların son bulacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çorap giydirmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir